Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Stop murdariei in incaperi

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Covoras dezinfectant Curly

0 stars: 0.00 din 0 pareri

430 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Covorasele dezinfectante Curly pentru intrare sunt folosite la intrarea in institutiile publice, alimentatie publica, blocuri, apartamente, agricultura, zootehnie, laboratoare, scoli, gradinite pentru stoparea raspandirii virusilor, bacteriilor si fungilor. Este folosit ca un filtru sanitar ce presupune instalarea lor pentru dezinfectarea incaltamintei la limitele zonelor de productie pentru respectarea masurilor de biosecuritate. Acest tip de covor pate fi folosit si la intrarea in ferme, grajduri precum si filtre de trecere pedestre in zone cu pandemii.

Stergatorul dezinfectant este alcatuit din 2 parti: cuva metalica (inox) si insertia absorbanta rezistenta la UV, acizi, clor s.a.
Tipul insertiei: covoras din filamente de vinil cu o plasa antiderapanta pe spate sau covor cu fire densa de polypropilena, ambele avand grosimea de 12mm.
Lichidul dezinfectant se toarna peste covor ce se dreneaza pe fundul cuvei si sub greutatea corpului solutia este transferata pe incaltaminte fara sa existe pericolul imbibarii sau al deteriorarii incaltamintei.

Pe spatele cuvei de inox sunt amplasate 2 benzi adezive pentru prevenirea deplasarii si a izolatiei fonice.
Dimensiuni standard: 40x60x1.2; 60x80x1.2 si 80x120x1.2cm
Spalare periodica sub jet de apa.
Capacitate de inmagazinare a lichidului: 40x60cm - 2.0l; 60x80cm - 4.0l; 80x120cm - 8.0l
Trimite mesaj
Din Gura in Gura